Termeni si conditii

Termeni si conditii

Folosirea acestui site reprezinta acceptul implicit asupra termenilor si conditiilor de utilizare. Va recomandam citirea cu atentie a acestora pentru imbunatatirea modului de utilizare a site-ului.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare prealabila.

Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte referitoare la produsele noastre. Cu toate acestea, uneori imaginile pot diferi fata de produsul pe care il reprezinta; imaginile produselor din magazin sunt cu titlu de prezentare.

Serviciile oferite includ si comunicari cu caracter administrativ (ex: confirmari ale comenzilor) si comercial (ex: buletine referitoare la oferta noastra).

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe total sau partial orice facilitate a site-ului. In cazul in care site-ul nostru face referire la alte site-uri, nu garantam in nici un fel acuratetea informatiilor continute in acele site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Securitatea Datelor Personale

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai in scopul desfasurarii activitatii site-ului. Informatiile transmise prin diverse formulare vor fi folosite doar pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu transmitem unor terte persoane, fizice sau juridice, informatiile cu caracter personal.

Copyright

Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea www.dichisdeco.rosi a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul www.dichisdeco.ro  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Promotii

Uneori organizam promotii pentru care stabilim regulamente. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre www.dichisdeco.ro  in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Limitare de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice www.dichisdeco.ro  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor dumneavoastra este: LIVRAREA PRODUSELOR COMANDATE PRIN INTERMEDIUL www.dichisdeco.ro.

Pentru prelucrarea comenzii dumneavoastra si livrarea produselor comandate, trebuie sa ne furnizati datele dvs. personale asa cum sunt solicitate in formularul de comanda. Refuzul dvs. determina ANULAREA COMENZII lansate online. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: www.dichisdeco.ro.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la www.dichisdeco.roprin email la adresa office@dichisdeco.ro. De asemenea, va este recunoscut drepul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.